View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0001004Industrial-Craft²general / otherpublic2014-03-31 11:37
ReporterAecnoril1Assigned ToPlayer 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
Status resolvedResolutionfixed 
Platform64xOSWindowsOS Version8.1
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
Summary0001004: No Industrialcraft Sounds
DescriptionThere's no sound at all. Not from the tools, not from the machines. All other non Industrialcraft Sounds work normally
Steps To ReproduceUse any machine or tool, no sound.
Additional InformationI tried different versions of Forge, and without any other mods besides Industrialcraft. It didn't work
Versions
Mc: 1.7.2 - Forge: 1047 -BuildCraft: 5.0.3 - Industrialcraft: 432
TagsSound
Minecraft Version

Activities

Aecnoril1

2014-03-27 10:56

reporter   ~0002299

All of my friends are having the same bug, but I can't seem to find any posts related to this bug on the internet.

Rubicon

2014-03-29 09:22

reporter   ~0002313

Last edited: 2014-03-29 09:23

View 2 revisions

I have this Bug too, 64x Win8, MC 1.7.2, Forge 1047, IC2 441 Exp

Player

2014-03-31 11:37

administrator   ~0002317

Should be fixed in the latest build

Issue History

Date Modified Username Field Change
2014-03-25 21:00 Aecnoril1 New Issue
2014-03-25 21:27 Aecnoril1 Tag Attached: Sound
2014-03-27 10:56 Aecnoril1 Note Added: 0002299
2014-03-29 09:22 Rubicon Note Added: 0002313
2014-03-29 09:23 Rubicon Note Edited: 0002313 View Revisions
2014-03-31 11:37 Player Note Added: 0002317
2014-03-31 11:37 Player Status new => resolved
2014-03-31 11:37 Player Resolution open => fixed
2014-03-31 11:37 Player Assigned To => Player