View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0001741Industrial-Craft²nuclear reactor and anything associatedpublic2015-10-14 16:29
ReportergonglinyuanAssigned To 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
Status newResolutionopen 
PlatformOSWindowsOS Version7
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
Summary0001741: Unable to put coolant cell into the fluid reactor
DescriptionUnable to put coolant cell or universal fluid cell with coolant into the fluid reactor after I updated my IC2 from build 0000774 to 0000781. But even if I created a new save, the bug still exists.
Additional InformationMinecraft version 1.7.10

Forge version 10.13.4.1448

Other mods:
appliedenergistics2-rv2-stable-10
buildcraft-7.1.8
buildcraft-compat-7.1.1
CodeChickenCore-1.7.10-1.0.4.29-universal
fastcraft-1.21
forestry_1.7.10-3.6.6.24
InGameInfoXML-1.7.10-2.8.1.81-universal
InventoryTweaks-1.58-147
LunatriusCore-1.7.10-1.1.2.21-universal
millenaire-6.0.0
mod_voxelMap_1.5.17_for_1.7.10
neiaddons-1.12.11.36-mc1.7.10
NotEnoughItems-1.7.10-1.0.4.95-universal
OptiFine_1.7.10_HD_U_B7
Waila-1.5.10_1.7.10
WailaHarvestability-mc1.7.x-1.1.2
TagsNo tags attached.
Minecraft Version

Activities

gonglinyuan

2015-10-07 13:26

reporter  

2015-10-07_21.24.53.png (97,051 bytes)
2015-10-07_21.24.53.png (97,051 bytes)

gonglinyuan

2015-10-07 13:32

reporter   ~0004276

I used pound sign in the description and the text went wrong. The description should be "Unable to put coolant cell or universal fluid cell with coolant into the fluid reactor after I updated my IC2 from build 2.2.774 to 2.2.781. But even if I created a new save, the bug still exists."

Maybe there are some mistakes in my English expression. I'm sorry for that.

blacknight2u

2015-10-08 00:36

reporter   ~0004278

running industrial craft with map writer and NEI
cant put in coolant except through bug.
The reactor must be cold, put in Hot coolant from universal cells into the reactor.
this will put hot fluid in the cold side of the reactor, next break one block of the reactor than put it back at which point the fluid will transfer into the hot side and the reactor will be ready to run.

inucune

2015-10-10 21:46

reporter   ~0004281

Last edited: 2015-10-10 21:47

View 2 revisions

Observing the same behavior in my world.

Chocohead

2015-10-14 16:22

developer   ~0004285

Last edited: 2015-10-14 16:29

View 2 revisions

http://jenkins.ic2.player.to/job/IC2_experimental/783 Should fix this

EDIT: It does.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2015-10-07 13:26 gonglinyuan New Issue
2015-10-07 13:26 gonglinyuan File Added: 2015-10-07_21.24.53.png
2015-10-07 13:32 gonglinyuan Note Added: 0004276
2015-10-08 00:36 blacknight2u Note Added: 0004278
2015-10-10 21:46 inucune Note Added: 0004281
2015-10-10 21:47 inucune Note Edited: 0004281 View Revisions
2015-10-14 16:22 Chocohead Note Added: 0004285
2015-10-14 16:29 Chocohead Note Edited: 0004285 View Revisions