View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0000363Industrial-Craft²general / otherpublic2013-05-05 10:21
ReporteriamflipAssigned ToPlayer 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
Status resolvedResolutionfixed 
Platform64-bitOSWindowsOS Version7
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
Summary0000363: Missing Textures
DescriptionTextures won't load due to "TextureManager.createTexture" calling for the wrong PNG files.
Steps To Reproduce1. Run Minecraft at least once.
2. Add latest Forge
3. Add the latest 1.115 beta version of IC2
4. Start a new world.
Additional InformationErrors such as this shows up when trying to call for the files:

2013-04-15 17:49:50 [WARNING] [Minecraft-Client] TextureManager.createTexture called for file mods/ic2/textures/blocks/wiring/cable/blockIronCableII.lightGray.2.png, but that file does not exist. Ignoring.
2013-04-15 17:49:50 [WARNING] [Minecraft-Client] TextureManager.createTexture called for file mods/ic2/textures/blocks/wiring/cable/blockIronCableII.lightGray.3.png, but that file does not exist. Ignoring.
2013-04-15 17:49:50 [WARNING] [Minecraft-Client] TextureManager.createTexture called for file mods/ic2/textures/blocks/wiring/cable/blockIronCableII.lightGray.4.png, but that file does not exist. Ignoring.
2013-04-15 17:49:50 [WARNING] [Minecraft-Client] TextureManager.createTexture called for file mods/ic2/textures/blocks/wiring/cable/blockIronCableII.lightGray.5.png, but that file does not exist. Ignoring.
2013-04-15 17:49:50 [WARNING] [Minecraft-Client] TextureManager.createTexture called for file mods/ic2/textures/blocks/wiring/cable/blockIronCableII.lightGray.0.png, but that file does not exist. Ignoring.
2013-04-15 17:49:50 [WARNING] [Minecraft-Client] TextureManager.createTexture called for file mods/ic2/textures/blocks/wiring/cable/blockIronCableII.lightGray.1.png, but that file does not exist. Ignoring.
TagsNo tags attached.
Minecraft Version

Activities

jaeric

2013-04-20 22:29

reporter   ~0000921

For me, the textures are only screwed up when Buildcraft is also installed

RichardG

2013-04-29 00:50

administrator   ~0000934

Think this has been resolved.

TorakTu

2013-05-01 19:02

reporter   ~0000966

Not so sure it's resolved. Still happens with latest version with MC 1.5.1.

Two pictures to explain :
--------------------------
The top picture shows that it does have textures, until you put it ABOVE its spot. Like on the ground for example. I have power cabled above and below.. just for reference. But point is, when I put the Luminator on the ground so that light will shine up, the Missing textures shows up. This is about position. I have two pictures as reference.

http://www.toraktu.com/1.png

http://www.toraktu.com/2.png

Please examine carefully the position of where its placed. Again, the bottom picture with the power cables is for reference only. They are not what is hooked up. Its actually hooked up BELOW the Luminators. In fact in the bottom picture, that power cable wouldn't even connect.. but that's not a problem.

My list of mods :
-----------------
minecraftforge-universal-1.5.1-7.7.2.682
TooManyItems2013_03_23_1.5.1
OpenCCSensors-0.1.5e
industrialcraft-2_1.115.307-lf
IC2NuclearControl-1.5.1b
gregtechmod
CraftGuide-1.6.7
ComputerCraft1.52
buildcraft-A-3.5.0
[1.5.1]ReiMinimap_v3.3_04

Minecraft Version 1.5.1.

Over the past week I have updated every day anything I could to try to resolve this. I started out with Forge version 650.

TorakTu

2013-05-01 19:09

reporter   ~0000967

I tried to edit the message above, but it wouldn't let me so here goes...

I tried to use GLSL Shadersmod with this.. the only mod that gave me trouble is IC2.. meaning.. it shown missing textures on every item. And then it would crash with computer lockup. I had no output to the logs either. So I have removed the GLSL shaders and everything shows up, with the exception of the Luminator texture.

The_3_gamers

2013-05-05 09:32

reporter   ~0000971

Use NEI and NEI plugins its better

Player

2013-05-05 10:21

administrator   ~0000972

Some mod was replacing mc/forge code, disabling the texture hook IC2 is using.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2013-04-15 22:36 iamflip New Issue
2013-04-20 22:29 jaeric Note Added: 0000921
2013-04-29 00:50 RichardG Note Added: 0000934
2013-04-29 00:50 RichardG Status new => resolved
2013-04-29 00:50 RichardG Fixed in Version => 1.116 beta
2013-04-29 00:50 RichardG Resolution open => fixed
2013-04-29 00:50 RichardG Assigned To => Player
2013-05-01 19:02 TorakTu Note Added: 0000966
2013-05-01 19:09 TorakTu Note Added: 0000967
2013-05-05 09:32 The_3_gamers Note Added: 0000971
2013-05-05 10:21 Player Note Added: 0000972