View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0001205Industrial-Craft²E-Net, cabling, storage/transformer blockspublic2014-08-05 12:39
ReporterSirKastrosAssigned ToPlayer 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
Status resolvedResolutionfixed 
PlatformPcOSWindowsOS Version8.1
Product VersionBuilds for MC 1.7.10 
Target VersionFixed in Version 
Summary0001205: MV Transformer is inputting the wrong EU/ t
DescriptionI installed a MFE and MV tranformer into my power network went to set the transformer to Fixed step down and notice that the gold cable and mfe are sending 262143.99999994412 eu/t into the MV transformer but the output is right at 128 eu/t from the transformer.
Additional InformationI have attached pics of the set up but can't get a screenshot of the gui of the transformer. The Issue might help with know what needs to be fixed on the E-net.
Build use for this issue is exp build 555. I have also looked at the other transformer in a test world and the inputs are big long numbers and not what it should be. All of the outputs are stepping down properly. This is leading me to believe there is something wrong with the transmission code of the E-net.
TagsNo tags attached.
Minecraft Version

Activities

SirKastros

2014-08-03 17:17

reporter  

2014-08-03_11.42.37.png (634,302 bytes)

Player

2014-08-05 10:26

administrator   ~0003012

Should be fixed in the next build, it's just displayed incorrectly.

SirKastros

2014-08-05 12:39

reporter   ~0003015

Thanks for the fix hope you find the cause for the e-net being down.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2014-08-03 17:17 SirKastros New Issue
2014-08-03 17:17 SirKastros File Added: 2014-08-03_11.42.37.png
2014-08-03 17:39 Thunderdark Assigned To => Player
2014-08-03 17:39 Thunderdark Status new => assigned
2014-08-05 10:26 Player Note Added: 0003012
2014-08-05 10:26 Player Status assigned => resolved
2014-08-05 10:26 Player Resolution open => fixed
2014-08-05 12:39 SirKastros Note Added: 0003015