View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0001456Industrial-Craft²E-Net, cabling, storage/transformer blockspublic2015-07-20 09:49
ReporterGunner76thAssigned ToAroma1997 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
Status resolvedResolutionfixed 
Product VersionBuilds for MC 1.7.10 
Target VersionFixed in VersionBuilds for MC 1.7.10 
Summary0001456: Input/Output of EU incorrect
DescriptionI have 4 Railcraft turbines setup so that in pairs, they feed into an MFE (1 pair to 1 MFE, 1 pair to the other MFE, for 400Eu input per MFE). I then have both MFE feeding into an MFSU, which outputs to an HV-Transformer.

The issue is this, if you open the gui on the HV-Transformer, or any transformer along the net, the values it states are incorrect. For example, right now my HV Transformer is reading an input and output of 2048, and further down the line, my MV-Transformer is reading an input of 2048 and an output of 128. Both transformers are set to Fixed Step-Down mode. This is also not just a glitch with the gui, as I have taken the EU reader to the cable between all of the devices, and it as well displays the same values as the transformers.
Steps To ReproduceWhile running industrialcraft-2-2.2.650-experimental along with the following list of mods, http://pastebin.com/SwyRYg4L , place down 4 RC Turbines. Using Glass Fibre cable for all connections, connect 1 pair of turbines to 1 MFE on separate faces, repeating the process with the other pair of turbines and a second MFE.

Next, connect the output of both MFE to 1 MFSU on separate faces, and have the MFSU output to a HV-Transformer. Output the HV-Transformer to an MV-Transformer, and then output the MV-Transformer to a LV-Transformer. Attach any simple machine to the LV-Transformer to create a load.

Open the gui for each of the Transformers, and note that the output amounts for each do not reflect the setting of "Fixed Step-Down", with the output matching that of the tier it should be stepping down to. Attached are screen shots of the GUI screens for the different transformers.
Additional InformationMV-Transformer before pushing the "Refresh" button
https://dl.dropboxusercontent.com/u/251115511/Photos/2014-10-24_17.36.15.png

MV-Transformer after pushing the "Refresh" Button
https://dl.dropboxusercontent.com/u/251115511/Photos/2014-10-24_17.36.35.png

HV-Transformer before pushing the "Refresh" Button
https://dl.dropboxusercontent.com/u/251115511/Photos/2014-10-24_17.36.25.png

HV-Transformer after pushing the "Refresh" Button
https://dl.dropboxusercontent.com/u/251115511/Photos/2014-10-24_17.36.28.png

LV-Transformer regardless of pushing "Refresh" Button
https://dl.dropboxusercontent.com/u/251115511/Photos/2014-10-24_17.39.56.png
TagsNo tags attached.
Minecraft Version

Activities

There are no notes attached to this issue.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2014-10-24 21:43 Gunner76th New Issue
2015-07-06 17:17 Aroma1997 Status new => resolved
2015-07-06 17:17 Aroma1997 Fixed in Version => Builds for MC 1.7.10
2015-07-06 17:17 Aroma1997 Resolution open => fixed
2015-07-06 17:17 Aroma1997 Assigned To => Aroma1997