View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0002407Industrial-Craft²machinespublic2018-08-12 22:23
ReporterRecorpseAssigned To 
PriorityhighSeveritymajorReproducibilityhave not tried
Status newResolutionopen 
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
Summary0002407: All machine blocks are called "Invalid" when placed and have no texture
Descriptionthey also don't work. I can't use anything because of this really
Steps To Reproduce- step one - play skyexchange with many more additional mods than the original pack
TagsNo tags attached.
Minecraft Version1.10.2

Activities

Recorpse

2018-08-12 05:33

reporter   ~0005774

seems to have something to do with galacticraft, when I removed industrialcraft 2 it said there where missing blocks from galacticraft.

Chocohead

2018-08-12 17:19

developer   ~0005776

This will happen if the client fails to get the tile entities when being placed, which should never happen. Is there anything in the logs when an IC2 block is placed? Is this a multiplayer problem or a singleplayer one too?

Recorpse

2018-08-12 22:23

reporter   ~0005778

its in single player. I'm not sure if there is anything in the log because I removed the mod altogether. I'm sure if you used the same mods as me you'd have the same issue. I'd post the mod list but that would be way too many mods to type out.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2018-08-12 05:23 Recorpse New Issue
2018-08-12 05:33 Recorpse Note Added: 0005774
2018-08-12 17:19 Chocohead Status new => feedback
2018-08-12 17:19 Chocohead Note Added: 0005776
2018-08-12 22:23 Recorpse Note Added: 0005778
2018-08-12 22:23 Recorpse Status feedback => new