View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0002287Industrial-Craft²E-Net, cabling, storage/transformer blockspublic2018-10-02 17:08
ReporterFlizzyDuckAssigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
Status newResolutionopen 
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
Summary0002287: EU stop flowing when destroying one side of a split cable
DescriptionOkay first of all sorry for this bad headline, but I couldn't came up with anything better.

In the attached screenshot you see a cable (middle cable) which comes from a fully working reactor and then splits up into two cables leading to MFSUs, each on one side.

When I now remove the cable which directly connects the middle cable with one of the MFSU on one side, the other side stops receiving energy too even tho the MFSU and the reactor is still connected there. To be fair, to fix this I just had to replace the cable which connected the other sides MFSU with the reactor, so it's actually no big deal.

Minecraft Version: 1.12.2 (latest)
Forge Version: 1.12.2 - 14.23.1.2562 (latest)
Industrial Version: industrialcraft 2 - 2.8.27-ex112 (latest)

Greetings
~FlizzyDuck
TagsNo tags attached.
Minecraft Version1.12.2

Relationships

related to 0002128 feedback No electricity through cables 
related to 0002424 new Electric cable and Wire-disconnector. Not updated cables scheme 
related to 0002340 new EU splitter disables the entire cable when turned off 

Activities

FlizzyDuck

2017-12-11 11:23

reporter  

Minecraft.jpg (343,943 bytes)

Aroma1997

2017-12-24 09:33

developer   ~0005484

Does this always happen? I couldn't reproduce the issue.

QuantumStatement

2018-01-28 08:42

reporter   ~0005530

Yes, this always happen. Once I cut energy on a splitter (or break it), machines before and after splitter stop receive energy
Also this problem mentioned here: https://bt.industrial-craft.net/view.php?id=2128

Minecraft 1.12.2
Forge 14.23.1.2604
IC2 2.8.48

screenshot3.png (289,665 bytes)
screenshot2.png (256,112 bytes)
screenshot2.png (256,112 bytes)
screenshot1.png (418,578 bytes)

Aroma1997

2018-01-28 14:28

developer   ~0005531

Can you send me a log file of when that happens?

QuantumStatement

2018-01-28 21:40

reporter  

fml-junk-earlystartup-partial.log (102,172 bytes)

imer

2018-04-05 00:06

administrator   ~0005633

I encountered something similar today and just messed around with it in creative for a bit, may or may not be related
I did find a reliable way to break it though
To reproduce build the setup in the screenshot & turn the splitter cable on twice (the first time it still works fine)
Video: https://share.dl.je/2018/04/2018-04-05_01-59-05_n8kFU7wSyo.mp4

Nothing in the logs (just me setting time to day via command and saving chunks when quitting the world)

Issue History

Date Modified Username Field Change
2017-12-11 11:23 FlizzyDuck New Issue
2017-12-11 11:23 FlizzyDuck File Added: Minecraft.jpg
2017-12-24 09:33 Aroma1997 Note Added: 0005484
2018-01-28 08:42 QuantumStatement File Added: screenshot1.png
2018-01-28 08:42 QuantumStatement File Added: screenshot2.png
2018-01-28 08:42 QuantumStatement File Added: screenshot3.png
2018-01-28 08:42 QuantumStatement Note Added: 0005530
2018-01-28 14:28 Aroma1997 Note Added: 0005531
2018-01-28 21:40 QuantumStatement File Added: fml-junk-earlystartup-partial.log
2018-02-25 16:25 Chocohead Relationship added related to 0002128
2018-03-04 00:35 Chocohead Relationship added related to 0002340
2018-04-05 00:06 imer File Added: 2018-04-05_02-00-35_bZJh8qKKfe.png
2018-04-05 00:06 imer Note Added: 0005633
2018-10-02 17:08 Chocohead Relationship added related to 0002424